• WATCH - Tarand Krogvold

DITT BRYLLUP - 2019

Oppdatert: 26. mars 2019
“Brud og brudgom skal bare nyte denne dagen. Fotografen tar vare på de vakre minnene".

Selv om vinteren fortsatt holder stand - i alle fall her på Østlandet - er booking av sommerens bryllupsfoto godt i gang. WATCH STUDIOS ønsker å bidra med det vi kan så drømmen om det vakre sommerbryllupet skal gå i oppfyllelse.


Som fotograf synes jeg det er viktig å ha en god samtale med brudeparet på forhånd. Vi ser på eksempler, blar i magasiner og bøker så jeg kan danne meg et bilde av hva paret ønsker seg.


Jeg tar gjerne utfordringer. Høyt og lavt, vått, tørt, sprøtt, eller klassisk/romantisk i inn- og utland. (Vel, jeg hopper kanskje ikke etter om dere tenker dere ut av et fly.... tror jeg.)


Etter bryllupet lastes bildene opp i et nett-album der brudeparet kan merke av sine favorittbilder.

Favorittene trykkes i en fotobok.


Albumet på nett er selvsagt beskyttet av et unikt passord for hver kunde. Passordet kan deles med venner og familie. Alle som ønsker å bestille print, album, fotobøker m.m kan gjøre det direkte fra vår nettbutikk og få det sendt rett hjem til egen postkasse.


Ta gjerne kontakt med meg på mail eller telefon for en uforpliktende samtale.


Sommerdagene går fort - det lønner seg å bestille fotograf i god tid!
Fotograf

Tarand Krogvold


(+47) 41 41 68 68

tarand@watch.no